1. Home
  2. Termeni si Conditii

Termeni și condiții generale pentru Bidex.ro

Articolul 1. Definiții

Website
Site-ul www.bidex.ro, care este întreținut de Mons Mellis S.R.L., RO30803117, J08/1645/2012

Sediul social în Hărman, Str. Mihai Viteazul 377A, Brașov, Romania, Tel 0746446666

IBAN RON: RO20BRDE080SV13360310800
IBAN EURO: RO64BRDE080SV13360400800
SWIFT BRDEROBU


Utilizator
Cel care s-a înregistrat pe site-ul Web;

Detalii personale
Detaliile furnizate de Utilizator care pot fi urmărite de persoana sa, inclusiv numele / adresa / orașul de reședință și adresa de e-mail;

Bidex.ro
Mons Mellis S.R.L. și / sau filiala / companiile sale / societățile / menționate pe site;

Înregistrare
Înregistrarea utilizatorului pe site prin completarea completă a formularului de înregistrare găsit pe site;

Bid
Fiecare sumă licitată de Utilizator la licitație pentru un lot;

Lot
Un articol sau un număr de articole care sunt scoase la licitație împreună (sub un număr);

Licitaţie
Vânzarea publică de bunuri mobile, organizată de Mons Mellis S.R.L.  prin internet;

Cumpărător
Utilizatorul căruia i se alocă Echipamentul;

Termeni și condiții generale ale utilizatorului
Acești termeni și condiții generale;
Termeni și condițiile generale ale licitației
Termenii și condițiile de utilizare suplimentare
Termenii și condițiile utilizatorului, termeni și condiții valabile pentru participarea la o licitație;
Termeni și condiții specifice licitației
Termenii și condițiile generale ale utilizatorului din Termenii și condițiile generale ale licitației, termeni și condiții valabile pentru participarea la o licitație specifică, așa cum este raportat pe site pentru licitația în cauză;

Articolul 2. Aplicabilitate

2.1 Termenii și condițiile generale pentru utilizator se aplică relației dintre acesta pe de o parte și Mons Mellis S.R.L.  pe de altă parte pentru utilizarea site-ului. În plus, se aplică Declarația de confidențialitate a Mons Mellis S.R.L., așa cum se arată pe site-ul său. Utilizatorul trebuie să examineze cele mai recente modificări ale Declarației de confidențialitate atunci când vizitează site-ul Web.

2.2 Este exclusă aplicabilitatea Termenilor și condițiilor generale în alt mod decât termenii, condițiile specifice și / sau condițiile generale ale licitației online.

Articolul 3. Acordul utilizatorului

3.1 Acordul utilizatorului apare prin înregistrarea pe site-ul web și îl plasează pe utilizator în poziția de a posta licitații, urmări progresul licitațiilor și a licita pe siteul Bidex.ro  Acordul utilizatorului nu poate fi transferat unei alte părți. În înregistrare, Utilizatorul furnizează datele sale personale Mons Mellis S.R.L.  și alege propria sa parolă pentru accesul la site-ul Web.

3.2 Bidex.ro  confirmă înregistrarea prin e-mail către utilizator la adresa de e-mail trimisă de acesta, după care utilizatorul are acces la licitație cu ajutorul parolei sale. Utilizatorul este obligat, după ce a accesat site-ul, să se comporte decent și să nu deterioreze site-ul sau alți utilizatori ai acestuia. Utilizatorul răspunde pentru toate acțiunile care apar pe site-ul web după ce a obținut acces prin intermediul parolei utilizatorului.

3.3 Utilizatorul garantează acuratețea și completitudinea datelor personale furnizate în timpul înregistrării. Dacă datele personale se schimbă în orice moment, Utilizatorul este obligat să informeze Mons Mellis S.R.L.  despre această modificare.

3.4 Mons Mellis S.R.L.  își rezervă dreptul de a refuza și / sau de a rezilia dreptul la înregistrare unilateral.

3.5 Mons Mellis S.R.L.  introduce datele personale dobândite de acesta în registrele administrative păstrate în acest scop. Prin Înregistrarea pe site-ul Bidex.ro, Utilizatorul acordă permisiunea de utilizare și depozitare a datelor personale înregistrate.

3.6 Utilizatorului i se interzice folosirea site-ului sau a oricărei părți a acestuia în scopul de a obține date.

3.7 Prin intermediul unei înregistrări (o singură dată), Utilizatorul acceptă Termenii și condițiile generale pentru Utilizator de fiecare dată când utilizatorul se conectează pe site-ul Web, indiferent dacă face oferte de cumpărare sau nu.

Articolul 4. Licitația

4.1 Bidex.ro prin Mons Mellis S.R.L.  își rezervă dreptul de a anula o licitație, de a încheia o licitație mai devreme decât data de pe site sau de a extinde perioada. În cazul unei defecțiuni tehnice a site-ului, ceea ce face ca acesta să nu fie complet accesibil și / sau inaccesibil pentru utilizatori, Bidex.ro are dreptul de a prelungi licitația cu 24 de ore.

4.2 Utilizatorul afirmă prin Înregistrare că a fost informat și este de acord cu circumstanțele speciale ale unei licitații pe internet și cu imperfecțiunile tehnice care pot apărea. Mons Mellis S.R.L.  neagă și declină orice răspundere pentru orice prejudiciu care poate apărea în orice mod, direct sau indirect, inclusiv, dar fără a se limita la prejudiciul care rezultă din utilizarea site-ului Bidex.ro. Mai precis, Mons Mellis S.R.L.  nu își asumă nicio răspundere pentru niciun fel de daune care apar în vreun fel prin sau din:

  • Acțiuni efectuate de Utilizator care ar putea fi inspirate din informațiile introduse pe site;
  • Imposibilitatea utilizării site-ului (complet) și / sau a unei alte defecțiuni a site-ului sau a sistemului de asistență;
  • Loturile care nu corespund specificațiilor, așa cum sunt înregistrate pe site
  • Faptul că informațiile de pe site-ul web sunt incorecte, incomplete sau depășite;
  • Erori în software-ul site-ului Web și / sau al sistemului de asistență;
  • Utilizarea ilegală a sistemelor, inclusiv a site-ului Bidex.ro, de către o terță parte.

Articolul 5. Securitatea

5.1 Mons Mellis S.R.L.  se străduiește să asigure sistemele sale împotriva pierderii detaliilor personale și / sau împotriva oricărei forme de utilizare nelegală și pune în aplicare măsurile tehnice și organizatorice corespunzătoare, prin care se ține cont de statutul tehnologiei, costurile de implementare și scopurile procesării.

5.2 Cu toate acestea, Mons Mellis S.R.L.  nu este răspunzător pentru pierderea de date, deteriorarea fișierelor, accesul ilegal la computere sau fișiere, viruși răspândiți prin intermediul site-ului sau alte programe sau fișiere ilegale sau orice altă consecință a utilizării care se face pe site-ul Web.

5.3 Site-ul web poate conține link-uri către alte site-uri web. Mons Mellis S.R.L.  nu are nicio autoritate asupra acestor site-uri și nu este responsabil pentru conținutul acestor site-uri.

Articolul 6. Descrierea echipamentelor

6.1Mons Mellis S.R.L.  și cel care a comandat licitarea Lotului se străduiesc să prezinte date și informații cât mai exacte pentru descrierea unui echipament de pe site-ul Bidex.ro, în cataloagele de licitații, alte broșuri de licitații, reclame și documente similare, fără a accepta nicio răspundere pentru daunele care apar. din descrieri inexacte sau incomplete sau orice alt gen de pagube.

6.2 Cu excepția cazului în care se specifică altfel în Termenii și condițiile specifice licitației online, cablurile și / sau alte conexiuni pentru energie, control sau producție dintr-un lot sunt vândute până la nivel de element de priză sau conexiune. Cablurile și/sau conexiunile speciale subterane sau aeriene nu sunt niciodată parte a lotului, cu excepția cazului în care se specifică altfel explicit în Termenii și condițiile licitației online.

Articolul 7. Răspunderea

7.1 Răspunderea Mons Mellis S.R.L. se rezumă la Termenii și condițiile acceptate de Utilizator.

7.2 Mons Mellis S.R.L.  nu este răspunzător pentru pierderi directe, indirecte și/sau consecutive. În plus, orice responsabilitate a siteului și implicit a Mons Mellis S.R.L.  în legătură cu orice defect al echipamentului (echipamentelor) sau cu privire la (presupusa) încălcare a drepturilor (proprietății intelectuale) a terților este exclusă.

7.3 În consultarea cu terții, Mons Mellis S.R.L.  nu va pune la dispoziția acestora datele dvs.

Articolul 8. Ajustări; efect

8.1 Dacă una din condițiile prevăzute în Termeni și condiții va fi declarată nulă sau ilegitimă prin modificarea legislației în vigoare, celelalte prevederi rămân valabile, iar Mons Mellis S.R.L. va înlocui prevederea afectată cu una care să respecte legislația.

8.2 În plus față de acești Termeni și condiții pentru utilizator, Mons Mellis S.R.L.  poate declara Termenii și condițiile generale și Termenii și condițiile specifice unei licitații online ca fiind aplicabili. Acest lucru este considerat acceptat de către Utilizator prin folosirea siteului Bidex.ro În caz de contradicție, ceea ce este prevăzut în Termenii și condițiile generale sau specifice respectivei licitațiii on-line va fi preferat peste cel prevăzut în Termenii și condițiile generale pentru utilizator.

8.3 Orice derogare de la acești Termeni și condiții pentru Utilizator este posibilă doar cu acceptul scris al Mons Mellis S.R.L.     

8.4 Mons Mellis S.R.L.  își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și condiții generale pentru utilizator. Modificările vor intra în vigoare imediat ce au fost postate pe site, nefiind necesară nici un fel de notificare a Utilizatorului.

Articolul 9. Legea aplicabilă

9.1 Acești Termeni și condiții se supun legislației din România.

9.2 În condițiile în care există licitanți din afara României, aceștia nu pot invoca greșeli de traducere. textul care se supune legislației din România fiind cel în limba română.

9.3 În caz de litigiu, instanța competentă este cea din Brașov, jud Brașov

Aveți întrebări despre Termenii și condițiile generale pentru Bidex.ro? Vă rugăm să ne contactați prin intermediul info@bidex.ro

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.